Næste uges gruppechat: Det nye år.

I sidste uge var temaet for gruppechatten Jul og Juletraditioner. Derfor tænker jeg at vi i denne uge skal snakke om Nytår. Jeg synes personligt at år 2022 er gået utrolig hurtigt, og der er sket en masse både personligt men også i verden. Hvad er der sket i jeres liv? Og hvordan tænker i at år 2023 bliver? Det skal vi snakke om i denne uges gruppechat.

Hvad siger du farvel til?

Når et år er gået, kan man sidde tilbage med mange forskellige følelser. Det kan være at det har været et rigtig godt år, hvor man håber at det fortsætter ind i det nye. Det kan også være at det har været et udfordrende år og at man håber på at det bliver bedre i det nye.

Og hvad kunne du håbe på i det nye år?

Et nyt år kan betyde en ny start. Hvis det eksempelvis har været et træls år, så kan man have følelsen af at kunne starte på ny. Det er ofte at folk benytter sig af de såkaldte ’nytårsforsæt’. Nytårsforsæt kan være nogle mål man sætter sig, som man så vil forsøge at nå. Det kan være man ønsker at være mere social i det nye år, eller at man måske vil blive bedre til at tegne. Personligt synes jeg at det er fint at sætte sig nogle mål, men jeg tror det er vigtigt at man husker sig selv på, at det er okay hvis ikke man når målstregen indenfor et år. Det kan derfor fungere som gode motivationskilder, men det skal ikke blive regler, fordi så kan man hurtigt komme til at føle at man har fejlet.

Hvordan var dit 2022 og hvad tænker du om det kommende år?

Et nyt år kan også virke skræmmende, hvis man er i tvivl om hvor man er i sit liv. Det kan være man føler at man pludselig har travlt, fordi man har lagt en plan for hvad man gerne ville have nået ved slutningen af 2022. Der synes jeg at det er en kunst i at finde ro i, at alting ikke kan og måske heller ikke skal gå så hurtigt. Der sker meget i verden lige nu og det kan være at der også sker meget i ens personlige liv. Det er derfor vigtigt at huske på at der er mange forhold som spiller ind, hvis det man stræber efter, ikke er landet foran en endnu. Hvad tænker du om det nye år? Hvordan har dit år 2022 været?

Alt dette skal vi snakke om i gruppechatten på torsdag. Jeg ser som altid frem til at chatte med jer 😊

De bedste hilsner,
Maja

Vil du være med i det digitale BRUS fællesskab?

Hver torsdag kl.20-21.30 kan du chatte med andre unge om det, der fylder. Der deltager altid en rådgiver og en ungementor fra ungepanelet. Det er også ungementoren, der skriver blogindlægget. Det er gratis at være med, og du kan være anonym.

Opret en bruger og se gruppen her

 

 

 

Skrevet af Stafetblogger

Blog Stafetten er BRUS's blog, hvor unge skiftes til at skrive ind om deres liv i familier med rusmidler.